U bevindt zich hier: Home » Dit doen we
BonTalen & Partners - Goed in talen en communicatie

Dit doen we

BonTalen & Partners werkt landelijk en is een full service taal- en communicatiebureau. Wij helpen onze opdrachtgevers met het verbeteren van de taalvaardigheid en de communicatie tussen medewerkers onderling en met klanten en leveranciers. Ook als er cultuurverschillen spelen.

U kunt bij ons terecht voor trainingen en cursussen vreemde talen (Engels, Duits, Frans, Spaans en vele andere talen), Nederlands, laaggeletterdheid, communicatie en de Taalhelpdesk.

Ons dochterbedrijf BT&P Advies geeft u graag advies op het gebied van taal, communicatie en cultuur. BT&P Advies begeleidt, stimuleert en ontwikkelt organisaties en bedrijven.

Ons ander dochterbedrijf BT&P Sharing investeert, participeert, faciliteert en ondersteunt bij nieuwe ideeën, ontwikkelingen en projecten.

Waarom voor ons kiezen?

Sinds 1997 hebben we een grote ervaring opgebouwd. We hebben veel kennis en deskundigheid in huis waarmee wij onze opdrachtgevers van dienst kunnen zijn, resulterend in een uitstekende dienstverlening voor een concurrerende prijs.

Wij zetten de klant centraal. Als klantpartner is onze bedrijfsvoering gericht op 'ontzorgen' en het bieden van de juiste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Niet alleen vandaag of morgen maar ook op de langere termijn. Wij streven altijd naar een goede en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van deskundige en ervaren trainers en adviseurs met wie wij nauw samenwerken ten behoeve van een optimale dienstverlening voor u.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is ingebed in onze bedrijfsstrategie en werkwijze. Als dienstverlener en betrokken bedrijf ligt bij ons de nadruk op de duurzame relatie met de klant en daar gaat duurzaam personeelsbeleid aan vooraf. Een tevreden klant begint immers bij tevreden en gemotiveerde medewerkers. En zo zijn we allemaal winnaars.

Al uw zaken op het gebied van taal en communicatie kunt u dus met een gerust hart bij ons neerleggen.

N.B. Voor onze activiteiten hebben wij een klachtenreglement. Het reglement kunt u aanvragen via een e-mail naar info@bontalen.nl of u kunt ons bellen via 035-5435235.

BonTalen & Partners BV

Eemstraat 6
3764 DE Soest
Postbus 3127
3760 DC Soest