U bevindt zich hier: Home ยป Vertalingen
BonTalen & Partners - Goed in talen en communicatie

Vertalingen

De vertalingen zijn per 15 maart 2015 volledig overgegaan naar Context Talen BV.

De afgelopen jaren heeft BonTalen & Partners BV met veel plezier het vertaalwerk voor diverse organisaties verzorgd. Steeds meer heeft BonTalen zich gefocust op het ontwikkelen en uitvoeren van zakelijke taaltrainingen. Wij zijn nu op een punt gekomen dat wij ons hier volledig op willen gaan richten.
Per 15 maart 2015 zijn wij gestopt met het leveren van vertaalwerk. Dit doen we uiteraard niet zonder onze klanten een uitstekend alternatief aan te bieden.

Context Talen BV is een bedrijf waarmee wij al jaren samenwerken op het gebied van vertalingen. Context Talen is een modern bedrijf dat werkt met een online Vertaalplatform. Binnen dit platform kunt u uw teksten via een beveiligde verbinding up- en downloaden. De vertalers werken op het platform met de nieuwste vertaalsoftware waardoor uw teksten gegarandeerd consistent vertaald worden. Als uw teksten veel overlap vertonen, ontvangt u bovendien zeer aantrekkelijke kortingen omdat er gebruik wordt gemaakt van vertaalgeheugens.

Aan de kwaliteit zal niets veranderen. Onze vertalers gaan mee naar Context Talen en zij zullen dus gewoon weer worden ingezet voor uw opdrachten. De prijs voor uw vertaalwerk blijft hetzelfde of u betaalt minder omdat u overlapkorting ontvangt dankzij de techniek op het Vertaalplatform.

Als u vragen heeft kunt u contact met Zsoka Bonta opnemen (035 - 5435235 of via info@bontalen.nl).

Wilt u meer informatie over Context Talen BV, dan kunt u de website www.contexttalen.nl bekijken. Of u kunt Thea Galema (directeur) benaderen via 0594 - 519307 of via vertalingen@contexttalen.nl.

BonTalen & Partners BV

Eemstraat 6
3764 DE Soest
Postbus 3127
3760 DC Soest