Wie wij zijn

BonTalen & Partners bestaat uit een team van deskundige, betrokken en gedreven medewerkers. Wij zijn dagelijks actief om werkzaamheden van docenten/trainers en adviseurs te ondersteunen en te coördineren en om de kwaliteit te bewaken.

Onze partners zijn de bedrijven en organisaties waarmee wij intensief samenwerken op het gebied van taal, communicatie en cultuur. En natuurlijk alle hierboven genoemde personen die voor ons en voor u actief zijn. Gezamenlijk komen we tot een uitstekend resultaat.

Drs. Zsoka Bonta is directeur van BonTalen & Partners. Zij heeft een taalkundige achtergrond, zowel wat betreft studie als werkervaring. Zij was in 1997 oprichtster van Talengroep Nederland Midden en Zuid, de voorganger van BonTalen & Partners.

Ir. Edgar Cukier is mede-directeur van BonTalen & Partners sinds 2001. Daarnaast is hij onder andere manager van BT&P Advies en van BT&P Sharing, dochterbedrijven van BonTalen & Partners. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond. De afgelopen (ruim) dertig jaar is hij adviseur, directeur, partner en aandeelhouder geweest bij diverse bedrijven.