Wie wij zijn

BonTalen & Partners bestaat uit een team van deskundige, betrokken en gedreven medewerkers. Wij zijn dagelijks actief om werkzaamheden van docenten/trainers en adviseurs te ondersteunen en te coördineren en om de kwaliteit te bewaken.

Onze partners zijn de bedrijven en organisaties waarmee wij intensief samenwerken op het gebied van taal, communicatie en cultuur. En natuurlijk alle hierboven genoemde personen die voor ons en voor u actief zijn. Gezamenlijk komen we tot een uitstekend resultaat.

Zsoka Bonta is directeur van BonTalen & Partners. Zij heeft een taalkundige achtergrond, zowel wat betreft studie als werkervaring. In 1997 heeft zij de voorloper van BonTalen opgezet. In 2010 is BonTalen & Partners daaruit voortgekomen.

Edgar Cukier is mede-directeur van BonTalen & Partners. Daarnaast is hij manager van BT&P (BT&P Advies en BT&P Sharing), onderdeel van BonTalen & Partners. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond. Hij is adviseur, directeur, partner en aandeelhouder geweest bij diverse bedrijven.